Eceabat Sürücü Kursları – Eceabat Ehliyet Kursları

Eceabat Sürücü Kursları – Eceabat Ehliyet Kursları

Çanakkale’nin ilçesi olan Eceabat, Gelibolu Yarımadası üzerinde kurulmuş olan tarihi ve doğal güzellikleri açısından her yıl yüzbinlerce yerli ve yabancı turistin ziyaret ettiği turistik bir bölgedir.

Güzel koyları, plajları ve yapılarıyla insana huzur veren bu ilçe, eğlenceli vakit geçirebileceğiniz bir yerdir. Eceabat, tatilinizde gezebileceğiniz çok fazla yer vardır.

Eceabat denildiğinde akla gelen pek çok yer vardır. Eceabat sürücü kursları olarak aşağıda bahsedeceğimiz yerler ise en çok tercih edilenler arasında bulunur.

Eceabat’a 8 kilometre uzaklıkta bulunan Milli Park’ a ulaşım oldukça konforludur. İlçe Çanakkale savaşına tanıklık etmiştir. Park içerisinde mezar yapıları ve anıtlar bulunur. Bu anıtlar savaşta hayatlarını kaybedenlerin anısına dikilmiştir. Sadece Türk askerlerin değil savaşta hayatlarını kaybetmiş olan yabancı ülke askerlerini de temsil etmektedir. Park içerisinde toplamda 56 tane Türk ve 35 tane yabancı anıt vardır.

Eceabat Ehliyet Kursu – Eceabat Sürücü Kursu

Eceabat sınırlarında bulunan Anzak Koyu’nun güneyinde bulunan Kabatepe Orman Parkı, ilçenin merkezine yaklaşık olarak 11 kilometre uzaklıkta bulunur. Bu parka özel aracınızla gidebildiğiniz gibi toplu taşıma araçlarıyla da gidebiliyorsunuz.

Orman parkı, yeşil ve mavinin bir arada buluştuğu yerdir. Tatilini huzurlu ve sakin bir ortamda geçirmek isteyenlerin ilk tercihi arasında bulunur. Eceabat’a ilk kez gelmişseniz doğal güzellikleri keşfederek kafanızı dinleyebilirsiniz.

Eceabat Özel Direksiyon Kursu

Çanakkale denildiğinde görülmesi gereken o kadar fazla yer var ki görmediğinizde üzüleceğiniz çok fazla yer bulunur. Bunlardan bir tanesi de Kilitbahir Kalesi’dir. Burası Eceabat’ın simgesi durumuna gelmiştir. İlçenin merkezine 4 kilometre uzakta olan bu kaleye özel aracınızla ulaşım sağlayabiliyorsunuz.

Eceabat’ta görülmesi gereken yerlerden bir tanesi de Conkbayırı’dır. İlçe merkezine 7 kilometre uzaklıkta bulunan Conkbayır’ına özel aracınızla gidebildiğiniz gibi toplu taşıma araçlarıyla da gidebilirsiniz.

Çanakkale bizim için önemli ve anlamlı bir yere sahiptir. Çanakkale Destanı Tanıtım Merkezi ilçe merkezine 9 kilometre uzaklıkta bulunur.  Bu merkezde Çanakkale Savaşı’na dair merak ettiğiniz tüm bilgileri bulabiliyor ve bilgi sahibi olabiliyorsunuz.

Eceabat Sürücü Kursu Fiyatları

Eceabat’ın Güneyinde bulunan 1915 Seddülbahir Ahmet Uslu Müzesi, ilçe merkezine 32 kilometre uzağında bulunur. Müze içerisinde Çanakkale Savaşına dair ihtiyaç duyabileceğiniz tüm bilgiler ve o dönemde kullanılan tüm malzemeler bulunur.

Çanakkale Deniz Müzesi’nde Çanakkale tarihine ilişkin birçok eseri bulabilirsiniz. Müze, ilçe merkezinde 6 kilometre uzaklıkta bulunur. Müzeye ulaşım feribot ile sağlanır. 

Çanakkale’de görmeniz gereken yerlerden bir tanesi sembol haline gelmiş olan Truva Heykelidir. Burası merkezde bulunan bir heykeldir ve görmeniz gereken bir yerdir.

Aynalı Çarşı Çanakkale merkezinde bulunur. Çarşıyı gezerek sevdikleriniz için hediyelik eşyalar alabilirsiniz. İlçe merkezine 6 kilometre uzaklıkta bulunan çarşıya feribotla ulaşım sağlayabiliyorsunuz.

En yakın Eceabat ehliyet kursları için https://www.canakkalesurucukurslari.com/  adresinden ulaşabilirsiniz.